Ανακοινώσεις

Συνέντευξη Προέδρου ΔΣΑ και Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Β. Αλεξανδρή στον Alpha FM για το ασφαλιστικό

Αναρτάται η συνέντευξη του Προέδρου του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, Β. Αλεξανδρή, στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989, σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις στο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι στοχευμένες δράσεις σε υποθέσεις και δίκες ΕΦΚΑ-ΕΟΠΥΥ από 22/5/2017 έως 6/6/2017

Αναρτάται το περιοεχόμενο των στοχευμένων δράσεων σε υποθέσεις και δίκες του ΕΦΚΑ, ΕΟΠΥΥ, ΕΤΕΑΕΠ από τις 22 Μαίου 2017 έως και 6 Ιουνίου 2017, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε το ΔΣ του ΔΣΑ στις 15/5/2017.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλείσιμο φακέλων λόγω αποχής

Η προθεσμία για το κλείσιμο των φακέλων στο Πρωτοδικείο, Ειρηνοδικείο και Εφετείο Αθηνών παρατείνεται για μία ημέρα μετά την αποχή, δηλαδή έως την Παρασκευή 19/5. Εξαιρείται το κλείσιμο των φακέλων της τακτικής διαδικασίας στο Πρωτοδικείο (γίνεται κανονικά).

Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΣΑ: Διήμερη αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους, Τετάρτη 17 Μαΐου και Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Σε συνέχεια της απόφασης που έλαβε η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος κατά την συνεδρίαση της σήμερα, Τρίτη 16-5-2017, οι Δικηγόροι Αθηνών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις νέες ρυθμίσεις της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό, απέχουν από τα καθήκοντά τους, την Τετάρτη 17 Μαΐου και την Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017.

Διαβάστε Περισσότερα »
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου