Σεμινάρια

Ανακοίνωση-Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής σε σεμινάριο του προγράμματος HELP: «Εργασιακά δικαιώματα ως ανθρώπινα δικαιώματα»

Πρόκειται για πιλοτικό κύκλο σπουδών εξ αποστάσεως (e-learning), που διοργανώνει η Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών σε συνεργασία με το πρόγραμμα Εκπαίδευσης Επαγγελματιών του Δικαίου στα Ανθρώπινα Δικαιώματα (Human Rights Education for Legal Professionals, HELP), στο πλαίσιο του προγράμματος «ΗΕLP in the 28», που αποτελεί συνέργεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στα σεμινάρια TRALIM-Εκπαίδευσης Δικηγόρων στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο Ασύλου και Μετανάστευσης(8-9/12/2016)

Το σεμινάριο της Αθήνας,θα διεξαχθεί το διήμερο 8 και 9 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα και στο οποίο κατ΄ αρχήν προβλέπεται ότι θα συμμετάσχουν 15 τουλάχιστον Έλληνες δικηγόροι.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα σεμιναρίων για Δικηγόρους, στο προσφυγικό-μεταναστευτικό δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα(Μαδρίτη 10-11/10/2016)

Από τον ΔΣΑ θα συμμετάσχουν 4 Δικηγόροι. Καλούνται όσα μέλη του ΔΣΑ ενδιαφέρονται να αποστείλουν ηλεκτρονικά, έως την Τρίτη 30/8/2016, αίτηση συμμετοχής και σκαναροσμένα τα σχετικά έγγραφα.

 

Διαβάστε Περισσότερα »

Νέος Κύκλος Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών – Δικηγόρων «Εκπροσωπώντας αποτελεσματικά τον πελάτη μας στη Διαμεσολάβηση»

Προγράμματα Εκπαίδευσης Νομικών Παραστατών - Δικηγόρων στη Διαμεσολάβηση «Εκπροσωπώντας αποτελεσματικά τον πελάτη μας στη Διαμεσολάβηση» από το "ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ", 18-20 Ιουλίου 2016.Τα σεμινάρια είναι 3ήμερα, 18ωρα, πραγματοποιούνται πλήρως στα Ελληνικά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Το 5ο σεμινάριο ποινικής δικηγορίας της ΕΕΠ, με θέμα: Η τεχνική της αγόρευσης του συνηγόρου-ΑΚΚΕΔ, 11 και 18/5/2016

Tα σεμινάρια ποινικής δικηγορίας πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Προμηθέας», στο  Αθηναϊκό Κέντρο Κατάρτισης και Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών (Α.Κ.Κ.Ε.Δ.), Φειδίου 18, 4ος όροφος  και ώρα 18:00.  5η συνεδρίαση  11.05.2016 & 18.05.2016: Η τεχνική της αγόρευσης του συνηγόρου - Βασίλειος Αλεξανδρής, Πολυχρόνης Τσιρίδης, Γεώργιος Δημήτραινας

Διαβάστε Περισσότερα »
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου