Βουλευτικές Εκλογές 2015

Επιστολή του Προέδρου της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Β. Αλεξανδρή στον Υπουργό Εσωτερικών για τη σφράγιση των καλπών

Συνημμένα αρχεία »sfragisi_kalpon_20151.docx

Με την επιστολή ζητείται από το Υπουργείο Εσωτερικών είτε να προμηθεύσει τους δικαστικούς αντιπροσώπους με υλικά σφράγισης των καλπών που λείπουν από το εκλογικό υλικό των εκλογικών τμημάτων Αθηνών είτε να εκδόσει σχετική διευκρινιστική εγκύκλιο για το θέμα αυτό.

 

Διαβάστε Περισσότερα »

Διευκρινίσεις-οδηγίες της Περιφέρειας Αττικής προς τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους για ανακοίνωση αποτελεσμάτων-παράδοση εκλογικού υλικού

Με κατεπείγον έγγραφό της η Περιφέρεια Αττικής παρέχει οδηγίες στους Προέδρους των Εφορευτικών Επιτροπών (δικαστικούς αντιπροσώπους) των εκλογικών τμημάτων των Δήμων του Νομού Αττικής αναφορικά με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στην Περιφερειάρχη Αττικής σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 2 του άρθρου 91 του ΠΔ 26/2012 και την παράδοση του εκλογικού υλικού.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τηλέφωνα και διευθύνσεις Εφόρων στις εκλογικές περιφέρειες Πειραιά

Συνημμένα αρχεία »peiraias.pdf

Το Πρωτοδικείο Πειραιά γνωστοποιεί τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των Εφόρων στις εκλογικές περιφέρειες του Πειραιά καθώς και των υπευθύνων του Πρωτοδικείου για την εκλογική διαδικασία.

Διαβάστε Περισσότερα »

Έγγραφο του ΥΠΕΣ προς τους Εφόρους για την έγκαιρη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των Δικαστικών Αντιπροσώπων λόγω των καιρικών συνθηκών

Συνημμένα αρχεία »epeigon_eklogiko.pdf

Με κατεπείγον έγγραφό του προς τους Εφόρους των Αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής, ο υπουργός Εσωτερικών, τους ζητά, λόγω των διαφαινόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών και των δυσχερειών που τυχόν ανακύψουν, να μεριμνήσουν για την έγκαιρη μετάβαση των Δικαστικών Αντιπροσώπων στις έδρες των εκλογικών τους τμημάτων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Tηλέφωνα Δήμου Αθηναίων για παραλαβή εκλογικού υλικού

Οι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι για την παραλαβή του εκλογικού υλικού στο Δήμο Αθηναίων μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα:

210-5277541

210-5277543

210-5277544

210-5277545

Διαβάστε Περισσότερα »

Tα εκλογικά τμήματα της χώρας που μετέχουν στη διαδικασία SRT, για ταχεία μετάδοση των αποτελεσμάτων

Το Υπουργείο Εσωτερικών γνωστοποιεί τα εκλογικά τμήματα που μετάχουν στηn διαδικασία μετάδοσης των αποτελεσμάτων μέσω μηνυμάτων  sms.

Διαβάστε Περισσότερα »

Διευκόλυνση Εμμίσθων Δικηγόρων που είναι Δικαστικοί Αντιπρόσωποι-Εκλογική άδεια

Oι θέσεις του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας για τη διευκόλυνση και την εκλογική άδεια που δικαιούνται οι έμμισθοι Δικηγόροι που διορίσθηκαν Δικαστικοί Αντιπρόσωποι.

Διαβάστε Περισσότερα »

Zωντανά μέσω live streaming το τρίτο εκλογικό σεμινάριο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους

Δείτε ζωντανά μέσω live streaming  το τρίτο εκλογικό σεμινάριο για τους Δικαστικούς Αντιπροσώπους που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος της Αθήνας. Μετά το τέλος του, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από το βίντεο του εκλογικού σεμιναρίου που είναι ήδη αναρτημένο στο λογαριασμό του ΔΣΑ στο You Tube

Παρακολουθήστε το live streaming ζωντανά μέσω του σύνδεσμου www.dsa.gr/live-streaming
Διαβάστε Περισσότερα »

Γνωστοποίηση άφιξης Δικαστικών Αντιπροσώπων-Επείγουσα ανακοίνωση

Συνημμένα αρχεία »antiprosopoi.pdf

Με επείγουσα ανακοίνωση της η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει ότι οι τακτικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι θα γνωστοποιούν την άφιξή τους στην Περιφερειάρχη Αττικής μέσω του οικείου Δήμου κατά την παραλαβή του υλικού.

Οι αναπληρωματικοί Δικαστικοί Αντιπρόσωποι θα γνωστοποιούν την άφιξή τους στην  Περιφερειάρχη Αττικής στον αριθμό FAX 213 2065074 ή στη διεύθυνση e-mail anaplirotes@patt.gov.gr δηλώνοντας τα ακόλυθα στοιχεία:

1. Εκλογική Περιφέρεια

2.Ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο

3.Κινητό και σταθερό τηλέφωνο

Στο παραπάνω συνημμένο έγγραφο η επείγουσα ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκπτωση 30% στους επιβάτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τους βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015

Συνημμένα αρχεία »trainose.pdf

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με δελτίο τύπου ενημερώνει πως για να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που προτίθεται να ταξιδέψει σιδηροδρομικά για την άσκληση του εκλογικού δικαιώματος στις βουλευτικές εκλογές της 25-1-2015 χορηγεί έκπτωση 30% στις τιμές των εισιτηρίων.

Διαβάστε Περισσότερα »
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου