Δημοψήφισμα 2015

Διαδικασία πληρωμής των αναπληρωματικών δικαστικών αντιπροσώπων που ανέλαβαν καθήκοντα τακτικού, εκτός έδρας

Γνωστοποιούνται οι διαδικασίες και τα απατούμενα δικαιολογητικά καταβολής συμπληρωματικής αποζημίωσης για τους  αναπληρωματικούς δικαστικούς αντιπροσώπους που ήταν διορισμένοι εκτός έδρας και εν τέλει ανέλαβαν καθήκοντα τακτικού δικαστικού αντιπροσώπου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κατεπείγουσα επιστολή του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Β. Αλεξανδρή στον υπουργό Εσωτερικών για ανεπαρκή αριθμό φακέλων σε εκλογικά τμήματα

Συνημμένα αρχεία »epistoli_gia_tin_elleipsi_fakelon.docx

Mε κατεπείγουσα επιστολή του προς τον υπουργό Εσωτερικών Ν. Βούτση, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, Βασ. Αλεξανδρής, του γνωστοποιεί  ότι κατά την παραλαβή των εκλογικών τμημάτων Αττικής από τους δικαστικούς αντιπροσώπους, παρατηρήθηκε ότι στο εκλογικό υλικό δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φακέλων. Ο κ. Αλεξανδρής ζητά να αποσταλούν φάκελοι στους δικαστικούς αντιπροσώπους ώστε να μην υπαρξουν προβλήματα στην ψηφοφορία.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανακοίνωση ΔΣΑ για σταυρό προτίμησης και λευκά ψηφοδέλτια στο δημοψήφισμα

Σε συνέχεια της εγκυκλίου του υπουργού Εσωτερικών, διευκρινίζονται θέματα που αφορούν το σταυρό προτίμησης των ψηφοφόρων και τα λευκά ψηφοδέλτιο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επικοινωνία με Εφόρους στο πρωτοδικείο Πειραιά

Συνημμένα αρχεία »protodikeio_peiraios.pdf

Ανακοινώνονται τα τηλέφωνα επικοινωνίας με τους εφόρους στο Πρωτοδικείο Πειραιά. Τα γραφεία των εφόρων θα λειτουργήσουν από Παρασκευή 3/7/2015 στις 10 το πρωί και μετά.

Διαβάστε Περισσότερα »

Δήλωση ανάληψης καθηκόντων με αυτοπρόσωπη εμφάνιση δικαστικών αντιπροσώπων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών-Τηλέφωνα για εμφάνιση στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά

Γνωστοποιείται ότι η δήλωση για ανάληψη καθηκόντων από τους δικαστικούς αντιπροσώπους στην εισαγγελία πρωτοδικών Αθηνών, γίνεται με αυτοπρόσωπη εμφάνιση, σήμερα Παρασκευή έως τις 10 το βράδυ και αύριο Σάββατο από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Για την εμφάνιση στην εισαγγελία πρωτοδικών Πειραιά, γραφείο 409, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μπορούν να απευθύνονται στα εξής τηλέφωνα:

210-4582167

210-4582037

210-4175159

Διαβάστε Περισσότερα »

Παροχή έκπτωσης για τους διακινούμενους δικαστικούς αντιπροσώπους από ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΚΤΕΛ

Συνημμένα αρχεία »trainose_ktel.pdf

Παροχή έκπτωσης 50% στις πλήρεις τιμές εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και έκπτωσης 25% των ΚΤΕΛ για δικαστικούς αντιπροσώπους και ψηφοφόρους.

 

Διαβάστε Περισσότερα »

Γραφείο επίλυσης προβλημάτων δικαστικών αντιπροσώπων στον ΔΣΑ, το Σάββατο και την Κυριακή

Ανακοινώνεται από το ΔΣΑ ότι το Σάββατο(από 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ) και την Κυριακή(από τις 7 το πρωί έως τις 10 το βράδυ) θα λειτουργεί στον Σύλλογο Γραφείο επίλυσης προβλημάτων δικαστικών αντιπροσώπων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επικοινωνία με τους Εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογικές περιφέρειες Α' και Β' Αθηνών καθώς και του Νομού Αττικής.

Συνημμένα αρχεία »eforoi.pdf

Επικοινωνία με τους Εφόρους δικαστικών αντιπροσώπων για τις εκλογικές περιφέρειες Α' και Β΄Αθηνών καθώς και του Νομού Αττικής, στο Εφετείο τη Αθήνας για το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015.

Διαβάστε Περισσότερα »

Οδηγίες για την εφαρμογή της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β' 1290)

Συνημμένα αρχεία »odigies.pdf

Εγκύκλιος για την εφαρμογή  της ΚΥΑ 21775/29.6.2015 (ΦΕΚ Β' 1290) «Καθορισμού του ύψους της ειδικής αποζημλιωσης για τους δικαστικούς αντιπροσώπους καθώς και του τρόπου καταβολής της.

Διαβάστε Περισσότερα »
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου