Νέα

Επιστολή Προέδρου Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Β. Αλεξανδρή προς τον υπουργό Εσωτερικών για την ακώλυτη πρόσβαση και εξυπηρέτηση των Δικηγόρων σε όλες τις Δημόσιες υπηρεσίες καθ΄ όλη την διάρκεια του εργάσιμου ωραρίου

Κατηγορίες:

«Οι Δικηγόροι», τονίζει ο κ. Αλεξανδρής, «απολαύουν  δικαιώματος ακώλυτης πρόσβασης σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες,  καθ’ όλη την διάρκεια του νόμιμου ωραρίου,  δηλαδή από τις 7.00  έως τις 15.00 (ή και τις 17.00  όταν εφαρμόζεται διευρυμένο ωράριο)» και ζητεί από τον υπουργό να ενημερωθούν όλοι οι δημόσιοι για την υποχρεώσή τους αυτή.

Διαβάστε Περισσότερα »

Επιστολή Προέδρου Ολομέλειας Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος Β. Αλεξανδρή προς ΕΦΚΑ με αίτημα την παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2016 και την υπαγωγή τους στη ρύθμιση των 120 δόσεων

Κατηγορίες: |

O κ. Αλεξανδρής ζητεί να παραταθεί ως τις 31-12-2017, η προθεσμία καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των Δικηγόρων έτους 2016, η οποία λήγει στις 30-6-2017. Ζητεί επίσης να υπαχθούν οι εν λόγω εισφορές, στη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μόνιμη Επιτροπή Δοκιμασίας Επάρκειας: Πίνακες επιτυχόντων εξετάσεων Απριλίου 2017

Κατηγορίες:

 Η Μόνιμη Επιτροπή Δοκιμασίας Επάρκειας ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας αναφορικά με τις εξετάσεις Απριλίου 2017 που διεξήχθησαν ενώπιον της.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΚΚΕΔ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ:Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Οφειλών – Εξειδίκευση στην Τραπεζική Διαμεσολάβηση

Κατηγορίες:

Το πρόγραμμα εξειδίκευσης στην τραπεζική διαμεσολάβση είναι ειδικά προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του νέου νόμου(Ν.4469/2017) για τον Εξωδικαστικό Μηχανισμό Ρύθμισης Οφειλών Επιχειρήσεων. Πρώτη εκπαίδευση Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017.

 

Διαβάστε Περισσότερα »
Συλλογή ανεξάρτητου περιεχόμενου